CLINERAL BY AHAVA rankų kremas X-ZEM, 125 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

CLINERAL BY AHAVA rankų kremas X-ZEM, 125 ml

Prekės kodas: 10000235090
Kosmetika
-20% 16,15 € (su PVM) 20,19 € 13,35 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

CLINERAL BY AHAVA X-ZEM kremas rankoms, 125 ml

 

Rankų kremas, kuris gali padėti palengvinti rankų odos sudirgimą, sausumą, paraudimą ir niežėjimą. Sudėtyje yra Negyvosios jūros mineralų ir Negyvosios jūros purvo, raminančių augalų ekstraktų, tokių kaip rozmarino lapai, medetkos, bisabololis ir alavijas, kurie gali padėti sumažinti niežėjimą ir paraudimą, o taukmedžio sviestas, simondsijų ir šaltalankių aliejai, gali padėti suminkštinti šiurkščią, skilinėjančią odą.

 

Tinka lengvo ar vidutinio sunkumo egzemos paūmėjimo atveju. Kliniškai patikrintas, patvirtintas dermatologų, tinkamas jautriai odai.

 

X-ZEM produktų linija: - kliniškai išbandyta ant odos, linkusios į egzemą - gali būti taikoma kaip papildoma priemonė, gydant egzemą vaistais

 

Veikliosios medžiagos: Negyvosios jūros purvas 1%, Negyvosios jūros mineralų ekstraktas – 0.4%, ABCD - raminantis ir mažinantis uždegimą kompleksas, dygliuotojo šaltalankio aliejus, taukmedžio sviestas, kokosų aliejus, bergamočių vaisių aliejus, simondsijų sėklų aliejus.

 

Naudojimas: tepkite pagal poreikį ant švarios rankų odos.

Rekomenduojamos prekės