VICHY hipoalerginis, skaistinamasis serumas veidui LIFTACTIV SUPREME VITAMIN C, 20ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

VICHY hipoalerginis, skaistinamasis serumas veidui LIFTACTIV SUPREME VITAMIN C, 20ml

Prekės kodas: 10000239209
Kosmetika
-30% 33,59 € (su PVM) 47,99 € 27,76 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

LIFTACTIV SUPREME SERUMAS SU VITAMINU C
SKAISTINAMASIS ODOS KOREKTORIUS

[C] 15 % GRYNO VITAMINO C + piknogenolis + vitaminas E + gryna hialurono rūgštis.

Stiprina antioksidacinę apsaugą. Skaistina per 10 dienų. Koreguoja smulkias raukšleles.
Hipoalerginis. Formulėje nėra kvapiklių.

MOKSLAS, TIRIANTIS EKSPOZOMĄ Dėl senėjimo ir tokių išorinių veiksnių, kaip tarša ir ultravioletiniai spinduliai, gali atsirasti smulkių odos raukšlelių, oda pasidaryti matinė.
„VICHY“ SPRENDIMAS VITAMINO C SERUMAS, SKAISTINAMASIS ODOS KOREKTORIUS, hipoalerginė formulė su stiprinančiu „Vichy“ vulkaniniu vandeniu ir galingais antioksidantais: sudėtyje yra 15 % gryno vitamino C, piknogenolio ir vitamino E. Odos antioksidacinė apsauga sustiprėja, o oda tampa skaistesnė vos per 10 dienų. Sumažėja smulkių raukšlelių. NAUDOJIMAS Vieną kartą per dieną užtepkite ant švaraus ir sauso veido, vengiant akių srities. Naudokite su ne mažesniu kaip SPF 20 produktu. Venkite saulės spindulių. Patekus į akis, nedelsiant kruopščiai nuplaukite vandeniu. Jei atsiranda dirginimas, nebenaudokite, o jei dirginimas išlieka, nebenaudokite ir kreipkitės į gydytoją. Norėdami gauti daugiau informacijos, nuskaitykite QR kodą.

Sudėtis: AQUA / WATER / EAU, ASCORBIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, HYDROLYZED RICE PROTEIN, PINUS PINASTER BARK/BUD EXTRACT, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, NEOHESPERIDIN DIHYDROCHALCONE,  SODIUM HYALURONATE, PENTYLENE GLYCOL. 
 

Rekomenduojamos prekės