PHARMA OIL alginatinė veido kaukė HYDRA, 20 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHARMA OIL alginatinė veido kaukė HYDRA, 20 g

Prekės kodas: 10000246011
Kosmetika
-30% 3,14 € (su PVM) 4,49 € 2,60 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

PHARMA OIL Alginatinė kaukė Hydra 20g

Dvidešimt minučių tavo gyvenime, kurių niekada nesigailėsi! Tai ne dar viena veido kaukė, o tiesiog privalomas savaitinis ritualas su stebuklingu trigubu poveikiu odai: ramina, stangrina ir drėkina. Rask laiko šiam grožio kokteiliui, praturtintam vitaminais, jūriniais dumbliais ir alavijų ekstraktu. Veikdami išvien jie padės išpildyti (beveik) visus tavo odos norus.

Tai miltelių pagrindo kaukė, kurią labai paprasta pasiruošti. Pakuotės turinį sumaišyk su vandeniu ir gausi vėsią, gumą primenančią masę. Nedelsk ir tepk ją ant veido. Štai ir viskas!

 

P.S. Ši kaukė yra kompostuojama, todėl draugiška ne tik tavo odai, bet ir aplinkai.

 

Odą lepinantys ingredientai:

 

Alavijas – tikras vitaminų, mineralų, amino rūgščių ir kitų naudingų odai medžiagų kokteilis. Skatina ląstelių atsinaujinimą, kolageno sintezę ir veikia antibakteriškai. Giliai drėkina, pernešdamas drėgmę į visus odos sluoksnius.

 

Alginas yra išgaunamas iš jūrinių dumblių ir turi priešuždegiminių, detoksikuojančių ir senėjimą stabdančių savybių. Puikiai drėkina ir neleidžia odai išsausėti.

 

SVARBU: sumaišytą kaukės masę tepkite nedelsiant, kad nespėtų išdžiūti ir gerai priliptų prie veido. Norint, kad kaukė lengvai nusiimtų, labai svarbu įpilti tinkamą vandens kiekį (kaip nurodyta).

NAUDOJIMAS: Pakelio turinį (20 g) suberkite į dubenėlį, įpilkite 60 ml vandens ir gerai išmaišykite. Gautą masę tepkite ant veido (išskyrus akių sritį) ir palaikykite 20 minučių. Nuimkite sustingusį kaukės lakštą. Nuskalauti nereikia. Visiems odos tipams, kamuojamiems aknės ir netolygios spalvos.

SUDĖTIS: Diatomaceous Earth, Algin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Cyamopsis Tetragonoloba Gum / Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, CI 77288 / Chromium Oxide Greens, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, CI 42090/Blue 1 Lake.

Rekomenduojamos prekės