PHARMA OIL veido tonikas COMPLEX, 100 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHARMA OIL veido tonikas COMPLEX, 100 ml

Prekės kodas: 10000246034
Kosmetika
-30% 8,32 € (su PVM) 11,89 € 6,88 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

PHARMA OIL Veido tonikas Complex 100ml

Nebesuskaičiuoji odos priežiūros žingsnių ant rankų pirštų? Čiupk mūsų COMPLEX veido toniką! Jo išmintingai sukurta formulė, praturtinta niacinamidu (net 4 % šio gėrio), glicerinu, hialurono rūgštimi ir alaviju, pasirūpins svarbiausiais tavo odos reikalais. Tau beliks tik mėgautis akivaizdžiais rezultatais ir komplimentais.

Tavo nauja Go-To priemonė:

Reguliuoja sebumo išsiskyrimą.

Malšina įkyrius paraudimus.

Kovoja su senėjimo požymiais.

Mažina išsiplėtusias poras.

Ingredientai superherojai:

Niacinamido mūsų organizmas pats negamina, tačiau jis yra geriausias pagalbininkas kovojant su netolygia odos spalva. Šis unikalus ingredientas stiprina odos barjerą ir suteikia jam elastingumo.

Glicerinas yra natūralus drėkiklis, kuris padeda odos ląstelėms atsinaujinti ir išlaikyti drėgmę. Toks naudingas ir reikalingas odai, kaip vandens stiklinė mūsų organizmui.

Hialurono rūgštis yra vienas svarbiausių mūsų kūno komponentų ir padeda išlaikyti odą jaunatvišką, lygią bei sveikai švytinčią.

Alavijas saugo odą nuo žalingo saulės ir aplinkos taršos poveikio, giliai drėkindamas ir minkštindamas odą.

NAUDOJIMAS: Suvilgykite vatos tamponėlį keliais lašais toniko ir švelniai nuvalykite veidą, vengdami akių ir lūpų sričių. Tinka visų tipų odai.

SUDĖTIS: Aqua, Glycerin, Niacinamide, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Sodium Citrate, 1,2-Hexanediol, Citric Acid.

Rekomenduojamos prekės