THREE WARRIORS savaiminio įdegio putos SELF TAN MOUSSE, 150 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

THREE WARRIORS savaiminio įdegio putos SELF TAN MOUSSE, 150 ml

Prekės kodas: 10000248449
Kosmetika
-20% 30,87 € (su PVM) 38,59 € 25,51 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Three Warriors Savaiminio įdegio putos ,,Self-Tan Mousse”

Three Warriors ,,Self-Tan Mousse" – tai inovatyvios, ypač lengvai naudojamos savaiminio įdegio  putos, kurios greitai ir lengvai tepamos, itin greitai įsigeria į odą ir akimirksniu suteikia natūralios rudos spalvos įdegį tarsi grįžus po atostogų. 
Dėka išskirtinės formulės, savaiminio įdegio putos iš karto suteikia rudą atspalvį odai, dėl kurios neįmanoma netolygiai padengti savaiminio įdegio ar palikti baltų ruožų, nes tiesiog akivaizdžiai matysis kur ir kaip aplikavote įdegį. Taip lengva naudoti savaiminį įdegi dar niekada nebuvo! 
,,Self-Tan Mousse” savaiminis įdegis sukurtas taip jog patys galite rinktis įdegio intensyvumą jei norisi lengvo rusvo atsplavio išsimaudykite po 1.5 valandos, jei norisi vidutinio tamsumo atspalvio rekomenduojama išsimaudyto po 2 – 3 valandų ir jei norisi išgaquti intensyvios ir prabangiai rudos spalvos įdegį palaikykite jį 5 valandas ar tiesiog per naktį ir išsimaudykite ryte. 
Priemonė ne tik suteikia odai nuostabiai atrodantį įdegio efektą, bet ir drėkina bei maitina odą ir padeda išlaikyti drėgmę. Produkto sudėtis praturtinta alavijų ekstraktu, alyvuogių, kokosų, laimų aliejais, vitaminu E, vynuogių sėklų, vanilės bei ramunėlių ekstraktais. 
Visos Three Warriors savaiminio įdegio priemonės suteikia šaltą rudą atspalvį, kas yra visiškas šio prekinio ženklo išskirtinumas, suteikiantis odai ypatingai natūralų tarsi įdegus saulėje įdegio efektą. 
Privalumai: 
  • Natūralus rudas atspalvis, kuris yra šaltos rudos spalvos dėl ko įdegis atrodo ypač natūraliai tarsi būtumėt įdegę saulėje. 
  • Išskirtinė formulė dėl ko įdegio putos iš karto suteikia rudą atspalvį odai ir dėl ko įdegį aplikuoti galima ypatingai lengvai, nepaliekant ruoželių ar praleistų neįdegusių vietų. 
  • Lengvų rudai tonuotų putų konsistencija dėl ko įdegį aplikuoti super lengva. 
  • Įdegio intensyvumą galite pasirinkti patys. 
  • Lengvam įdegio efektui užtenka vos 1.5 valandos, vidutiniam įdegiui 2 – 3 valandų, o norint intensyvaus prabangiai rudo atspalvio įdegio priemonę palaikykite per naktį. 
  • Jokios oranžinės spalvos ir nemalonaus savaiminio įdegio kvapo. 
  • Ne tik suteikia įdegio efektą bet ir drėkina bei maitina odą. 
  • Sudėties formulė praturtinta alavijų ekstraktu, alyvuogių, kokosų, laimų aliejais, vitaminu E, vanilės bei ramunėlių ekstraktais. 
  • Dėka laimų aliejaus ir vanilės ekstrakto savaiminio įdegio putos turi itin malonų ir švelnų  aromatą. 
  • Idealiai tinka visų tipų odai. 
  • Sertifikuotas ekologiškas. 

Ingredientai:
Aloe Barbadensis Leaf Juice*,Dihydroxyacetone+,Caramel+, Propanediol, Ethanol*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract+,Decyl Glucoside+ Olea Europaea (Tasmanian Olive) Oil*,Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Tasmanian Spring Water+, Hydrolysed jojoba Esters+, Polyglyceryl-10 Laurate+, Tocopherol (Vitamin E)+, Dehydroacetic Acid+, Benzyl Alcohol+, Citrus Ausrantifolia (Lime) Oil*, Vanilla Planiforlia Fruit Extract+, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*. 
* Sertifikuotas, ekologiškas, + natūralus, - augalinės kilmės  
 Sudėtyje nėra gyvūninės kilmės produktų, silikonų, sintetinių pigmentų. 
Naudojimas:
Užtepkite ant švarios odos. Naudodami įdegio pirštinę arba pliką ranką, užtepkite nedidelį kiekį savaiminio įdegio putų ant odos ir tolygiai paskirstykite įdegio putas per visą kūną. Kadangi įdegio putos yra rudai tonuotos puikiai matysite kur aplikavote įdegį ir kur jo dar, galbūt, trūksta todėl įdegį padengsite lengvai ir tolygiai. Rekomenduojama atidžiau tepti tokias vietas kaip keliai, alkūnės, plaštakos, pėdos nes šios vietos dažniausiai būna sausesnės. Taip pat šias vietas rekomenduojama papildomai sudrėkinti jei jos yra išsausėję. Norint įgauti saulės nubučiuotą švytėjimą, palikite valandai su puse, norint, kad odą įgautų sodrų bronzini įdegį, atrodantį tarsi ką tik grįžus iš Maldyvų, palikite penkioms valandoms ar per naktį, norint vidutinio intensyvumo įdegį užtenka palaikyti 2 – 3 valandas. Nusiprausus, intensyvus pirminis rudas tonas nusiplaus (jis sukurtas tam, kad įdegį aplikuoti būtų ypatingai lengva, kad matytųsi kurios vietos jau padengtos ir kurias dar reikia palyginti, kad įdegis būtų aplikuotas itin tolygiai) ir liks žavus tarsi po deginimosi saulėje atrodantis pageidautino intensyvumo įdegio efektas todėl pirminio itin tamsaus atspalvio baimintis visai nereikėtų. Įdegis ilgai išlieka, neturi oranžinių atspalvių ir tolygiai blunka. 
Prieš naudojant rekomenduojama atlikti bandomąjį testą ant nedidelės kūno vietos alergijai nustatyti. 
Kad įdegis dar gražiau pasidengtų rekomenduojama naudoti daugkartinio naudojimo aplikavimo pirštinę.

Rekomenduojamos prekės