THREE WARRIORS šveičiamoji pirštinė kūnui EXFOLIATING GLOVE, 1 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

THREE WARRIORS šveičiamoji pirštinė kūnui EXFOLIATING GLOVE, 1 vnt.

Prekės kodas: 10000248453
Kosmetika
-20% 14,23 € (su PVM) 17,79 € 11,76 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Three Warriors Šveičiamoji kūno pirštinė ,,Exfoliating Glove”

Three Warriors “Exfoliating Glove” šveičiamoji kūno pirštinė yra būtina norint kaskart išlaikyti nepriekaištingą įdegį ir turėti aksominio švelnumo odą. 
Šveičiamoji kūno pirštinė nušveičia negyvą odą ir nešvarumus, padeda sumažinti odos netolygumus,  todėl oda akimirksniu tampa glotnesnė, minkštesnė ir švelnesnė. 
Pirštinė gali būti naudojama sausos odos lengvam šveitimui, su kūno šveitikliu ar kaip dušo pirštinė prausiantis. Naudojant pirštinę kartu su Three Warriors šveitikliu ji tobulai tinkama prieš savaiminio įdegio priemones ar norit pašalinti įdegį. Ji taip pat gali būti naudojama norint pašalinti įaugusius kūno plaukelius, pleiskanojančią ar šiurkščią odą, odos spalvos nelygumus. 
Dušo pirštinė “Exfoliating Glove” yra ne tik draugiška aplinkai, bet dar ir daugkartinio naudojimo. Tiesiog pakabinkite ją savo vonios kambaryje ir leiskite jai išdžiūti iki kito naudojimo. Naudokite ją, kai norite švelniai eksfolijuoti (nušveisti) odą, užtepti ar pašalinti savaiminį įdegį. 
  • Gali būti naudojama sausa arba šlapia kūno šveitimui. 
  • Būtina geriausiems savaiminio įdegio rezultatams pasiekti. 
  • Daugkartinio naudojimo, lengvai prižiūrima. 

 

Rekomenduojamos prekės