PHARMA OIL natūralus apelsinų eterinis aliejus, 10 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHARMA OIL natūralus apelsinų eterinis aliejus, 10 ml

Prekės kodas: 10000255990
Kosmetika
-30% 2,30 € (su PVM) 3,29 € 1,90 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Natūralus apelsinų eterinis aliejus „Pharma Oil”, 10ml

Išgarink blogą nuotaiką su keliais lašais apelsinų eterinio aliejaus! Šis mažas buteliukas (patogus nešiotis su savimi) – tai nauja tavo pozityvumo paslaptis. Kad ir kur beužkluptų negatyvios mintys ar darbiniai rūpesčiai, šis žvalus citruso saldumo kvapas grąžins tave į palaimingą ZEN. Be to, prisidės prie sveikos ir skaisčios odos išlaikymo. 

Naudojimas: Įlašinkite: 2-4 lašus į masažinį aliejų; 4-12 lašų į inhaliatorių arba į dubenį su garuojančiu vandeniu ir giliai pakvėpuokite 5-10 min.; 10-15 lašų į oro garintuvą/difuzorių patalpai aromatizuoti; 1-2 lašus į kitas kosmetikos priemones odos priežiūrai. Pradėkite nuo mažesnio kiekio lašų.

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Prieš tepant ant odos patikrinkite, ar nesate alergiški. Didelė koncentracija – saugokite akis. Netinka naudoti mažiems vaikams. Nenaudoti nėštumo metu. Nenaudoti turint individualų netoleravimą ar esant pažeistai odai. Odą tepti ne vėliau kaip 60 min. iki deginimosi saulėje. 

Sudėtis: Citrus sinensis.

Rekomenduojamos prekės