HAIRBURST kondicionierius garbanotiems banguotiems plaukams, 350 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HAIRBURST kondicionierius garbanotiems banguotiems plaukams, 350 ml

Prekės kodas: 10000258791
Kosmetika
-35% 11,56 € (su PVM) 17,79 € 9,56 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

HairBurst kondicionierius garbanotiems, banguotiems plaukams, 350 ml 

Į giliai drėkinantį kondicionierių įeina kondicionuojamosios medžiagos ir aliejai, kad palengvintų iššukavimą, sumažintų plaukų pūtimąsi, glotnintų bei giliai drėkintų garbanas jų neapsunkinant.

Privalumai:

·   Patvirtintas „Curly Girl Method“

·   Giliai drėkina neapsunkindamas garbanų

·   Išlaiko ir glotnina garbanas bei lygina plaukų paviršių

·   Turi antistatinių savybių

·   Be sulfatų

·   Apsaugo plaukų spalvą

Pagrindinės sudedamosios dalys:
Migdolų ir juodųjų avižų ekstraktas ramina, drėkina ir minkština odą.
Aminorūgštys minkština ir drėkina plaukus, jie tampa malonesni liesti, ir suteikia apsaugą po dažymo.
Kviečių sėlenų ekstraktas ir kamelijos aliejus padeda sumažinti plaukų pūtimąsi, glotnina ir stiprina plaukus.
Hidrolizuoti kviečių baltymai atstato, puoselėja ir apsaugo plaukus iš vidaus, glotnina ir padengia plėvele, apsaugančia nuo kasdieninio streso.

Naudojimas: Rekomenduojame naudoti kasdien, kad pasiektumėte geriausių rezultatų! Nedidelį šampūno kiekį įmasažuokite į drėgnus plaukus, palaukite, kol suputos, ir išskalaukite. Patarimas: iššukuokite plaukus prieš maudynes po dušu – taip išpainiosite susivėlusius plaukus, palengvinsite plovimo procesą ir išvengsite plaukų galiukų lūžinėjimo! Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite mūsų kondicionierių, skatinantį plaukų augimą.

Poveikis: Šis šampūnas ir kondicionierius yra specialiai sukurti garbanotiems, banguotiems ir nepaklusniems plaukams, ir patvirtinti „Curly Girl Method“.

Kondicionierius drėkina ir minkština – taip išryškina jūsų natūralių garbanų grožį.

Kondicionieriaus sudėtyje yra vyšnių, migdolų, kamelijų ir ricinos aliejų, kurie giliai drėkina sausus plaukus ir kovoja su nepaklusniais plaukais net esant drėgnam orui, o aminorūgštys ir kviečių sėlenos išlaiko plaukus tvirtus. Išryškina garbanas, suteikia joms subtilumo jų neapsunkindamas.

Ingredients:

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Benzyl Alcohol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sodium Benzoate, Cetearyl Nonanoate, Polyquaternium-72, Glycerin, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Prunus Avium (Sweet Cherry) Seed Oil, Polyquaternium-10, Panthenol, Sodium PCA, Ethylhexyl Isononanoate, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Arginine, Aspartic Acid, Linoleic Acid, PCA, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Hydrolyzed Wheat Protein, Avena Strigosa Seed Extract, Phenoxyethanol, Glycine, Alanine, Lecithin, Serine, Valine, Camellia Oleifera Seed Oil, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Potassium Sorbate, Amyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene.

Rekomenduojamos prekės