HAIRBURST serumas plaukams ir galvos odai skatinantis plaukų augimą su polipeptidais, 60 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HAIRBURST serumas plaukams ir galvos odai skatinantis plaukų augimą su polipeptidais, 60 ml

Prekės kodas: 10000258799
Kosmetika
-35% 46,34 € (su PVM) 71,29 € 38,30 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

HairBurst plaukų ir galvos odos augimą skatinantis serumas su polipeptidais, 60ml

Intensyvus plaukų ir galvos odos serumas, praturtintas unikaliu ir stiprų poveikį turinčiu, moksliniais tyrimais įrodytu aktyvių sudėtinių dalių deriniu, kuris skatina stipresnių ir storesnių plaukų augimą.
Privalumai:
•    Kliniškai patvirtintos veikliosios medžiagos
•    Skatina sveikų plaukų augimą
•    Apsaugo ir atkuria plaukų folikulus
•    Mažina plaukų slinkimą ir nuo jo apsaugo
•    Avokadų ir kokosų kvapas
Pagrindinės sudedamosios dalys:
„Capixyl™“ pagamintas iš raudonųjų dobilų ekstrakto ir peptidų mišinio – sumažina plaukų slinkimą ir padaro plaukus sveikesnius, stipresnius bei storesnius.
„Procapil™“ apsaugo ir atkuria plaukų folikulus bei padidina plaukų tankumą.
„Burgeon Up™“, išgaunamas iš japoniškų rėžių, apsaugo nuo plaukų slinkimo.
Alantoinas padeda drėkinti galvos odą ir ją apsaugo. Jis taip pat padeda nušveisti sausas ir pažeistas ląsteles, turi raminamųjų savybių, sumažina pleiskanų atsiradimą ir gerina galvos odos sveikatą, kad plaukai geriau augtų.
Pantenolis (vitaminas B5) padeda kondicionuoti plaukus ir išlaikyti drėgmę plauko šerdyje. Taip pat pasižymi antistatinėmis savybėmis, kurios padeda glotninti ir sutramdyti nepaklusnius plaukus, mažina lūžinėjimą ir pažeidimus, o tai prisideda prie geresnio plaukų augimo. 
Kofeinas gali padėti pagerinti galvos odos kraujotaką, o tai skatina sveikų plaukų folikulų formavimąsi.
Salicilo rūgštis išvalo galvos odą, padeda sumažinti riebalavimąsi ir pleiskanų atsiradimą. Ji pašalina produktų likučių ir riebalų sankaupas plaukuose, dėl to galvos oda tampa švaresnė ir sveikesnė – o taip skatinamas plaukų augimas. 
Ricinos aliejus pasižymi antivirusinėmis ir antimikrobinėmis savybėmis, palaiko sveiką galvos odą, kuri gali paskatinti greitesnį plaukų augimą. Poveikis: Dėl kliniškai įrodytų veikliųjų medžiagų, esančių šiame serume, ilgą laiką jį naudojant galvos odai jūsų plaukai pasidarys tankesni ir greičiau augs. Malonus naudoti ir nelieka priemonės likučių ant galvos odos ar šaknų, ilgainiui padeda plaukams augti ir kovoti su plaukų slinkimo problemomis.

Naudojimas: Padalinkite plaukus į dalis ir užlašinkite iki 20 lašų per visą galvos odą ir plaukų liniją. Lengvai masažuokite pirštų galiukais arba naudokite kartu su galvos odos mikroadatų voleliu, kad rezultatas būtų geresnis. Paskirstykite vakare, o ryte iššukuokite plaukus. Nenuplaukite. Naudokite kiekvieną dieną, kad pasiektumėte geriausių rezultatų. Venkite produkto patekimo į akis. Jei produkto pateko į akis, gerai praplaukite šiltu vandeniu. Jei atsiranda alergija, nutraukite naudojimą. Nenaudoti vaikams iki 3 metų amžiaus.

Aqua (Water), Butylene Glycol, Polysorbate 20, Propanediol, Heptyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Polyacrylate Crosspolymer-6, Alcohol Denat., Panthenol, Caffeine, Hydroxyacetophenone, Potassium Sorbate, Allantoin, Xanthan Gum, Salicylic Acid, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Lactic Acid, Dextran, Citric Acid, Nasturtium Officinale Leaf/Stem Extract, Apigenin, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Sodium Hydroxide, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Benzyl Alcohol, Coumarin, Amyl Cinnamal, Anise Alcohol.

Rekomenduojamos prekės