PHARMA OIL veido kremas DEW-O-METER, 50 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

PHARMA OIL veido kremas DEW-O-METER, 50 ml

Prekės kodas: 10000266229
Kosmetika
-30% 10,49 € (su PVM) 14,99 € 8,67 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Veido kremas PHARMA OIL Dew-o-meter, 50 ml,

 

Sausa oda? Tai jau praeitis. Giliausius odos sluoksnius drėkinantis kremas yra tikras išsigelbėjimas, atgaivinantis net ir dykumą primenančią odą. Tai žaibiško poveikio drėgmės atkūrimo kokteilis, pagamintas iš riebiųjų rūgščių, trigliceridų, amino rūgščių, hialurono rūgšties ir kitų natūraliai odoje esančių medžiagų. Suteikia ilgalaikį odos barjero stiprinimo poveikį naudojant reguliariai. Sudėtyje esantis retinolis ir Septonic M3 mišinys (energizuojantis cinko, vario ir magnio derinys) skatina kolageno gamybą ir padeda kovoti su senėjimo požymiais. Rezultatas? Sveikesnė, jaunatviškesnė ir laimingesnė oda.

 

Ingredientai superžvaigždės:

 

·   TrueShea™ natūralus ir tyras taukmedžio sviestas didvyriškai apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų ir jų sukeliamo oksidacinio streso. Skatindamas epidermio atsinaujinimą, jis suteikia odai daugiau elastingumo ir sudaro apsauginį sluoksnį, kuris neleidžia drėgmei lengvai išgaruoti. Giliai sudrėkinta ir nuo aplinkos poveikio apsaugota oda – o taip, tai Shea nuopelnas!

·   Poligliutamino rūgštis yra vienas efektyviausių drėkiklių, kuris padeda odai išsaugoti drėgmę viršutiniuose sluoksniuose net ir esant sausiausiam orui (aha, turime omenyje oro kondicionierius ar žiemą prišildytas patalpas). Dėl dailiai odą putlinančio šios rūgšties efekto iškart pasijusi jauniau!

·   Hialurono rūgštis, kurios molekulinę masę sudaro net 200-400 kilodaltonų (tuoj viską paaiškinsime). Būtent tokios molekulinės masės (arba dydžio) hialurono rūgštis gali prasiskverbti į visus odos sluoksnius ir užtikrinti ilgalaikį drėkinimą.

·   Septonic M3 energizuojantis mineralų (tokių, kaip cinkas, varis ir magnis) mišinys suteikia odos ląstelėms antrą kvėpavimą: neleidžia kauptis toksinams ir taip padidina deguonies pasisavinimą, pagerina medžiagų apykaitą ir pagreitina regeneraciją. Pasiilgai skaistaus, gaivaus ir gyvumu spindinčio odos tono? Jis sugrįš!

·   Retinolis padeda atjauninti odą skatindamas natūralią kolageno gamybą ir greitindamas ląstelių apykaitą. Tai tikra kosmetikos pasaulio garsenybė, padedanti atskleisti jaunatvišką odos skaistumą. Tiesiame raudonąjį kilimą!

 

Tinka visų tipų odai.

 

Naudojimas: Tepkite ant švarios odos ryte ir vakare. Švelniai aplikuokite srityje po akimis ir pamasažuokite. Palaukite kol kremas įsigers ir toliau tęskite likusią rutiną.

 

Ingredientai: Aqua, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Butyrospermum parkii (shea) butter, Behenyl alcohol, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Pentylene glycol, Zinc gluconate, Magnesium aspartate, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Sodium hyaluronate, Hydroxyacetophenone, 1,2-hexanediol, Polyglutamic acid, Allantoin, Copper gluconate, Xanthan gum, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Retinol, Helianthus annuus seed oil, Triethyl citrate, Sodium PCA, Tocopherol, Chlorogenic acids.

Rekomenduojamos prekės