A7+TOUCHCARE siųstuvas nuolatiniam gliukozės kiekio stebėjimui CGM, 1 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

A7+TOUCHCARE siųstuvas nuolatiniam gliukozės kiekio stebėjimui CGM, 1 vnt.

Prekės kodas: 10000247131
Kompensuojamoji medicinos priemonė

-20% nuolaida su kodu TAU20.

Pasiūlymas galioja atrinktoms neakcinėms prekėms. Negalioja vaistams, nuolaidų pasiūlymams „Perkant 2 prekes ir daugiau iš sąrašo“, 2 už 1 kainą. Prekių kiekis ribotas.

Pasiūlymas galioja 2024.03.28-03.31.

Prekių sąrašas čia>>>

440,59 € (su PVM) 364,12 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

A7+TouchCare® CGM (Medtrum)

nuolatinė gliukozės kiekio matavimo sistema

savikontrolei

 

Prieš naudojant atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją. Esant reikalui pasitarkite su gydančiu gydytoju ar sveikatos priežiūros specialistais.

 

Skirta sergantiesiems cukriniu diabetu nuo 2 metų amžiaus ir vyresniems nuolatiniam gliukozės kiekio matavimui tarpląsteliniame skystyje ambulatorinėmis sąlygomis.

A7+ TouchCare CGM sistema susideda iš trijų dalių: siųstuvo bei USB kroviklio, jutiklio ir „Medtrum EasySense“ mobiliosios programė­lės išmaniajame įrenginyje.

Jutiklis matuoja gliukozės koncentraciją tarpląsteliniame skystyje, gliukozės rodmuo atnaujinamas kas 2 minu­tes. Viso 720 gliukozės kiekio rodmenų per parą. Jutiklis veikia iki 14 dienų.

Siųstuvas yra mažas elektroninis įrenginys, kuris jungiamas prie jutiklio ir siunčia informaciją į išmanųjį įrenginį. Siųstuve įmontuotas elementas veikia 1 metus ir yra įkraunamas USB krovikliu.

„Medtrum EasySense“ mobilioji programėlė išmaniajame įrenginyje veikia kaip imtuvas. Ji rodo visą jutiklio informaciją, statistiką ir įspėjimus. Jei naudojate išmanųjį įrenginį su IOS, „Medtrum EasySense“ mobilią­ją programėlę galite atsisiųsti iš „Apple“ „App Store“. Jei naudojate išmanųjį įrenginį su „Android“ sistema, „Medtrum Easy­Sense“ mobiliąją programėlę galite atsisiųsti iš „Google Play“.

“EasyFollow” programėlė išmaniajame telefone leidžia medikams ir artimiesiems stebėti artimo asmens arba paciento gliukozės rodmenis nuotoliniu būdu.

Papildoma informacija: nereceptinis. Kompensuojama Medicinos Pagalbos Priemonė (MPP).

 

Daugiau informacijos rasite: UAB Linus Medical, Ukmergės g. 223, Vilnius, 07156

Nemokamai konsultuojame gliukozės kontrolės klausimais:

8 630 30222 mobili linija

8 800 20001 nemokama linija

8 5 2690157 fiksuoto ryšio linija

 

[email protected]; [email protected]

 

 

Platintojas: UAB Linus Medical, Ukmergės g. 223, Vilnius, 07156; Oficialus atstovas Lietuvoje.

Rekomenduojamos prekės