A-DERMA stipraus poveikio atkuriamasis kremas EPITHELIALE A.H DUO, 40 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

A-DERMA stipraus poveikio atkuriamasis kremas EPITHELIALE A.H DUO, 40 ml

Prekės kodas: 10000172154
Kosmetika
-20% 12,31 € (su PVM) 15,39 € 10,18 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

A-Derma EPITHELIALE AH DUO atkuriamasis kremas pažeistai odai, 40ml
Rekomenduojamas gijimą skatinantis produktas su naujovišku dviejų veikliųjų medžiagų, žinomų dėl savo stipraus dermos ir epidermio atkuriamojo poveikio, deriniu: Rhealba® avižų ir hialurono rūgšties. Veikdamos visose odos gijimo
stadijose, jos sukuria palankią aplinką kokybiškam odos atkūrimui ir pagreitina jo procesą. Suderintos veikliosios medžiagos - hialurono rūgštis ir Rhealba® avižų ekstraktas - veikia kartu: stimuliuoja epidermio dauginimąsi ir
atsinaujinimą, skatina dermos kolageno atkūrimą, neutralizuoja laisvuosius radikalus. Kremas drėkina ir apsaugo odą, sukuria idealias sąlygas odos vientisumui atkurti. Sudėtyje esančios Rhealba® avižos, be atkuriamojo poveikio, turi ir raminamųjų savybių. Didelė hialurono rūgšties koncentracija (0,2%) ne tik skatina gijimą, bet ir optimaliai drėkina, dėl higroskopinių (sugeria drėgmę) savybių. Išskirtinė „aliejaus vandenyje” tekstūra nepalieka riebių likučių ant odos, yra nematoma ir lengvai tepama net ant labiausiai pažeistų vietų.
INDIKACIJOS: Skirtas pažeistos odos regeneracijai skatinti.
NAUDOJIMAS: Tepkite nedideliais masažo judesiais ant nuvalytų ir rankšluosčiu nusausintų pažeistų vietų. Naudokite 2 k. per dieną, kol oda visiškai sugis. Tik išoriniam naudojimui.

Sudėtis: Water/Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter), Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sodium Hyaluronate, Avena Sativa (OAT) Leaf/Stem Extract (Avena Sativa Leaf/Stem Extract)*, Alanyl Glutamine Uncaria Tomentosa Extract, Batyl Alcohol, Benzoïc Acid, Caprylyl Glycol, Cetearyl Glucoside, Dimethiconol Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Sorbitan Isostearate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum.

*Rhealba Oat from Organic Farming.

Rekomenduojamos prekės