SVR raminantis kremas jautriai veido odai SENSIFINE, 40 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SVR raminantis kremas jautriai veido odai SENSIFINE, 40 ml

Prekės kodas: 10000174248
Kosmetika
-15% 14,53 € (su PVM) 17,09 € 12,01 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

SVR SENSIFINE HYDRA CRÈME raminamasis kremas jautriai, alergiškai veido odai

40 ml

Kosmetinė priemonė yra skirta normaliai ir sausai odai, kuri yra itin jautri ir linkusi į alergines reakcijas. Veido kremas su avokado aliejumi (13 %), pantenoliu ir skvalenu efektyviai drėkina, maitina ir ramina odą. Bekvapė, lengvai įsigerianti kreminė tekstūra. 95 % natūralios kilmės medžiagos.

KAIP VEIKIA 

Intensyviai drėkina – sudėtyje esantis šalto spaudimo avokado aliejus (13 %) ir skvalenas padeda atstatyti ir palaikyti drėgmės balansą.

Ramina sudirgusią odą – pantenolis suteikia ilgai trunkantį raminamąjį poveikį ir odos komfortą. Bekvapė tekstūra ir 95 % natūralios kilmės sudėtinės medžiagos parinktos taip, kad tiktų jautriai, alergiškai odai.

NAUDOJIMAS

Švelniai įmasažuokite į odą pirštų galiukais veido ir kaklo srityje. Tinka naudoti prieš makiažą.

SUDĖTIS

LAB19.33B.09 INGREDIENTS: AQUAWATEREAU, PERSEA GRATISSIMA AVOCADOOIL, SQUALANE, PANTHENOL, 1,2 HEXANEDIOL, ACRYLATESC10 30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, PENTAERYTHRITYL TETRA DI T BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM HYDROXIDE

Rekomenduojamos prekės