BIOCELL valomoji veido kaukė BUBBLE, 1 vnt.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
1 + 1

BIOCELL valomoji veido kaukė BUBBLE, 1 vnt.

Prekės kodas: 10000185145
Kosmetika

2 už 1 kainą - antra prekė NEMOKAMAI! Galioja į krepšelį įsidėjus 2 vnt.

Pasiūlymas galioja 2024.03.01-2024.03.31. Prekių kiekis ribotas.

6,48 € (su PVM) 5,36 € (be mok.)

Minimalus šios prekės užsakymo kiekis yra 2.

  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

BIOCELL® Bubble valomoji kaukė

Bur bur bur… Ar girdi kaip burbuliuoja valomoji BIOCELL veido kaukė ir burbuliuodama šalina nešvarumus, riebalų perteklių bei makiažo likučius? Skamba neįtikėtinai, bet tai tiesa. Išbandyk kitokią,  giliai valančią deguonies kaukę su aktyviąja anglimi. Vos per 10 minučių ji giliai išvalo veido odą, atgaivina ir suteikia švytėjimo. Išbandyk ir įsitikink.

Kuo ši kaukė ypatinga?

•    Valomosios kaukės neretai sausina ir dirgina odą, bet tik ne ši. "Bubble" kaukės pH - 5 (sveikos odos pH - 4,5-6), taigi, būtent toks, koks rekomenduojamas įprastuose kosmetikos produktuose (5-5,5).

•    Porėtas kaukės lakštas su aktyviąją anglimi, susijungęs su deguonimi, formuoja putų pagalvėlę. Burbuliukai lengvai masažuoja veido odą taip suteikdami malonų pojūtį į paviršių iškelia nešvarumus bei negyvas odos ląsteles.

•    Burbuliuodama kaukė ne tik efektyviai pašalina nešvarumus ir odos riebalų perteklių, bet ir gerina kraujotaką bei skatina odos atsinaujinimą.

•    Kaukė prisotinta galingomis, bet kartu ir švelniomis, valančiomis medžiagomis bei kitais vertingais odai ingredientais:

-    Iš kokosų riebiųjų rūgščių išgaunamas švelnusis natrio kokoamfoacetatas (Sodium Cocoamphoacetate) - atsakingas už smagiąsias kaukės putas. Rimtai valo, bet visai nedirgina odos.

-    Dar vienas "valytojas", kilęs iš kokoso, - kokamidopropilo betainas (Cocamidopropyl Betaine) prisideda prie putų kūrimo ir padeda švelniai, bet efektyviai valyti odą jos išvis nesausindamas.

-    Šiek tiek kitos kilmės (išgaunamas iš simondsijų aliejaus) Jojoba Wax Peg-120 Ester pastiprina valomųjų medžiagų komandą ir kartu drėkina, minkština odą ir saugo apsauginį jos barjerą.

-    Apsauginį bajerą tausoja ir puikusis glicerinas, kuris taip pat drėkina, saugo ir skatina ląstelių medžiagų apykaitą.

-    Hidrolizuotas ryžių sėlenų ekstraktas ir Hydroxyacetophenone veikia kaip antioksidantai, neutralizuojantys nepageidaujamus laisvuosius radikalus. Be to, jie minkština, kondicionuoja, ir valo odą.

-    Dėl šventos ramybės į kaukės sudėtį įtrauktas ir triskiaučio legėstaičio (Sphagneticola Trilobata) ekstraktas, turintis raminančių, antioksidantinių ir priešuždegiminių savybių. 

•    Kaukė tinka visiems, norintiems švarios, gaivios, lygios ir švytinčios veido odos. Viso geriausio, odos nešvarumams!

Svarbu! Efektas – ne tik greitas ir intensyvus, bet ir išliekantis. Tai užtikrina su kiekviena BIOCELL kauke atliekami tyrimai.

Tobula esi tu. BIOCELL tai išsaugo.

 

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Methyl Perfluorobutyl Ether, Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyacetophenone, 1, 2-Hexanediol, Betaine, Sodium Chloride, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Citric Acid, Jojoba Wax Peg-120 Esters, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Rice Bran Extract, Perfum, Sphagneticola Trilobata Extract.

 

Rekomenduojamos prekės