BIO-OIL aliejus odos priežiūrai NATURAL, 60 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BIO-OIL aliejus odos priežiūrai NATURAL, 60 ml

Prekės kodas: 10000232210
Kosmetika
-20% 11,11 € (su PVM) 13,89 € 9,18 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Bio-oil odos priežiūros aliejus NATURAL, 60 ml
 
100 % natūralus multifunkcinis kūno aliejus ne tik padeda suvienodinti odos atspalvį, gerina aknės randų išvaizdą ir puoselėja sausą veido odą, bet yra ir natūralus, netoksiškas lūpų drėkiklis, plaukų aliejus ir drėkinamoji kūno priemonė. Saugus naudoti nėštumo metu.
Padeda pagerinti aknės randų ir strijų išvaizdą – klinikiniais tyrimais įrodyta, kad padeda atkurti pažeistą odą, gerina po nėštumo, operacijų, žaizdų, aknės, cezario pjūvio, senėjimo ir kt. susidariusių strijų bei randų išvaizdą. „Bio-Oil“ neužkemša porų ir yra puiki priežiūros priemonė veidui, kai yra aknės randų.
Su veiksmingais natūraliais aliejais – natūrali priemonė, kurios sudėtyje yra augalinių aliejų, tokių kaip simondsijų aliejus, taip pat vitamino E, erškėtuogių aliejaus, granatų sėklų aliejaus ir saulėgrąžų aliejaus. Drėkina odą ir padeda pagerinti strijų bei randų išvaizdą.
100 % visiškai natūralios sudedamosios dalys –  aliejus saugus naudoti visų tipų odai, jame nėra pridėtinių kvapiųjų medžiagų. Švaraus grožio produktas sukurtas tik iš visiškai natūralių, augalinių sudedamųjų medžiagų be dirbtinių priedų ar cheminių medžiagų.
Padeda suvienodinti odos atspalvį – natūrali priemonė padeda suvienodinti ir šviesesnį, ir tamsesnį odos atspalvį. Drėkinamieji aliejai, esantys „Bio-Oil“ sudėtyje, sulaiko būtiną drėgmę, neužkimšdamas porų, todėl oda išlieka švelni.
Multifunkcinis odos aliejus – šis odos priežiūros aliejus ne tik padeda suvienodinti odos atspalvį, gerina aknės randų išvaizdą ir puoselėja sausą veido odą, jis taip pat yra natūralus, netoksiškas lūpų drėkiklis, plaukų aliejus ir drėkinamoji kūno priemonė.
 
Ingredients: Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Salvia Hispanica Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Calendula Officinalis Extract, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Bisabolol, Tocopherol.
 
Naudojimas: „Bio-Oil“ tepama ant paveiktų vietų du kartus per dieną, mažiausiai 3 mėnesius. Nėštumo metu turėtų būti naudojama nuo pirmojo trimestro pradžios.
  • Skirta naudoti tik išoriškai.
  • Netepkite ant pažeistos odos.
  • Jei sudirgintų odą, nors tai mažai tikėtina, nebenaudokite. Individualūs rezultatai bus skirtingi.
  • Laikykite vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
  • Galima naudoti vaikams nuo 3 metų amžiaus.
 
Importuotojas: UAB Berner Lietuva.
Gamintojas: Union Swiss.
 

Rekomenduojamos prekės