NATURA HOUSE švelnus šampūnas vaikams su ryžių proteinais ir pantenoliu, 200 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

NATURA HOUSE švelnus šampūnas vaikams su ryžių proteinais ir pantenoliu, 200 ml

Prekės kodas: 10000250689
Kosmetika
-50% 4,55 € (su PVM) 9,09 € 3,76 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Natura House švelnus šampūnas vaikams su ryžių proteinais ir pantenoliu, 200ml

Iš natūralių žaliavų (98.6%) pagamintas maitinamasis šampūnas vaikams ir kūdikiams su ryžių proteinais ir pantenoliu tinka visų tipų odai, taip pat ir jautriai. Skirta naudoti kasdien.

Sudėtis: ryžių proteinai maitina, ramina, tonizuoja jautrią vaikų ir kūdikių odą, padeda išsaugoti fiziologinį galvos odos pH, natūralią drėgmės pusiausvyrą. Plaukai tampa sveikesni, spindintys ir lengvai šukuojami. Šampūnas nedirgina akių.

Naudojimas: Nedideliu kiekiu šampūno įtrinkite drėgnus plaukus ir galvos odą ir švelniai masažuokite, kol atsiras putų, tada išskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Sudėtis: AQUA (WATER), COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURYL GLUCOSIDE, MYRISTYL LACTATE, GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PANTHENOL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HONEY, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM LEVULINATE, PARFUM (FLAVOR).
 

Rekomenduojamos prekės