SEBORADIN šampūnas - dušo želė vaikams BEBE 2 IN 1 0+, 500 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SEBORADIN šampūnas - dušo želė vaikams BEBE 2 IN 1 0+, 500 ml

Prekės kodas: 10000251531
Kosmetika
-20% 10,31 € (su PVM) 12,89 € 8,52 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

SEBORADIN BEBE šampūnas - dušo želė vaik.2/1, 0+  500 ml

Priemonė skirta vaikams ir žmonėms su jautria, sausa ir atopine oda. Kosmetika tinka odos priežiūrai ir esant dermatologinėms problemoms. Galima naudoti nuo pirmųjų gyvenimo dienų. Produkto formulėje yra specialiai atrinktų ingredientų, kurie švelniai, bet efektyviai valo plaukus ir galvos odą. Kosmetikos priemonė sukuria apsauginį sluoksnį, kuris neleidžia odai išsausėti. Šampūno ir prausimosi gelio sudėtyje yra glicerino, D-pantenolio ir medvilnės aliejaus, dėl kurių jis pasižymi minkštinamuoju, kondicionuojančiu poveikiu, taip pat ramina sudirgimus ir šiek tiek tepa. Be to, oda ir plaukai panaudojus kosmetiką yra tinkamai drėkinami, o patys plaukai lengvai šukuojami, švelnūs liesti, nesiveliantys. Priemonė be kvapiųjų medžiagų, tinka jautriai ir atopinei odai, nesukelia akių ašarojimo.* Rekomenduojama naudoti esant odos netoleravimui SLS ir SLES.

*Produktas buvo oftalmologiškai (oftalmologiškai) ir dermatologiškai patikrintas.

Veikliosios medžiagos - glicerinas, D-pantenolis, medvilnės sėklų aliejus.

Užtepkite nedidelį kiekį priemonės ant drėgnų rankų, švelniai paskirstykite ant šlapio kūno ir plaukų, švelniai masažuodami plaukus ir odą. Kruopščiai nuplaukite drungnu vandeniu. Kasdieniniam naudojimui.

INGREDIENTS: Aqua, Cetearyl Isononanoate, Octyldodecanol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Isoamyl Laurate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Petrolatum, Prunus, Armeniaca Kernel Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Oleic Acid, Lauric Acid, Myristic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Diethylhexyl Syringylidene Malonate, Propylene Glycol, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

Rekomenduojamos prekės