BJÖRN AXÉN šampūnas THE SMOOTH, 300 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

BJÖRN AXÉN šampūnas THE SMOOTH, 300 ml

Prekės kodas: 10000246472
Kosmetika
-40% 19,79 € (su PVM) 32,99 € 16,36 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Björn Axén The Smooth plaukų šampūnas 300ml

Björn Axén The Smooth intensyviai maitinantis ir minkštinantis šampūnas, efektyviai mažinantis plaukų šiaušimąsi. Praturtintas makadamijų aliejumi ir medvilnės sėklų aliejumi, kurie rūpinasi galvos oda ir plaukais bei suteikia žvilgesio. Sudėtyje yra drėkinančio provitamino B5, kuris suteikia plaukams žvilgesio, glotnumo ir minkštumo. Dermatologiškai patikrintas ir veganiškas.

Naudojimas: Įmasažuokite į galvos odą ir drėgnus plaukus, palaikykite kelias sekundes ir nuskalaukite vandeniu. Naudokite kartu su The Smooth plaukų kondicionieriumi, kad sustiprintumėte minkštinimo ir glotninimo efektą.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Lauryl Hydroxysultaine, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Cottonseed Oil Glycereth-8 Esters, Caprylyl Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Styrene/Acrylates Copolymer, Dimethicone, PPG-3 Caprylyl Ether, Laureth-23, Laureth-4, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Rekomenduojamos prekės