BJÖRN AXÉN šampūnas ARGAN OIL, 250 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

BJÖRN AXÉN šampūnas ARGAN OIL, 250 ml

Prekės kodas: 10000246479
Kosmetika
-15% 17,67 € (su PVM) 20,79 € 14,60 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Björn Axén Argan Oil plaukų šampūnas 250 ml

Björn Axén Argan Oil švelnus plaukų šampūnas be sulfatų darantis plaukus lygesnius. Praturtintas ekologišku arganų aliejumi ir veganišku keratinu, kurie maitina ir stiprina plaukus bei drėkina galvos odą. Šampūnas taip pat mažina plaukų slinkimą ir idealiai tinka šiurkštiems, sausiems, pažeistiems ir garbanotiems plaukams, kuriems reikia papildomo maitinimo ir drėkinimo. Daro plaukus žvilgančius, sveikus ir glotnius.

Naudojimas: Naudokite ant drėgnų plaukų ir galvos odos. Masažuokite iki sodrių putų. Kruopščiai nuplaukite ir visada naudokite su plaukų kondicionieriumi. Naudokite kartu su arganų aliejaus plaukų kondicionieriumi ir arganų aliejaus plaukų kauke, kad sustiprintumėte maitinamąjį ir drėkinamąjį poveikį.

Sudėtis: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Betaine, Parfum, Laureth-4, Sodium Benzoate, Argania Spinosa Kernel Oil, C15-19 Alkane, Potassium Sorbate, Hydrolyzed vegetable Protein, Formic Acid

Rekomenduojamos prekės