BIOB šampūnas kūdikiams BABY, 300 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

BIOB šampūnas kūdikiams BABY, 300 ml

Prekės kodas: 10000263630
Kosmetika
-15% 25,24 € (su PVM) 29,69 € 20,86 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas


Vaikų kosmetika – tai svarbi tema kiekvienai šeimai. Ypatingai švelni šampūno formulė sukurta patiems mažiausiems ir gležniausios odos savininkams pasaulyje – kūdikiams. Rūpestingi tėvai ieško švelnių ir draugiškų vaikų kosmetikos priemonių. Šis raminantis šampūnas kūdikiams nuvalys nešvarumus ir negyvą, pleiskanojančią jūsų kūdikio galvos odą taip pat švelniai, kaip ir mamos rankos. Kūdikio priežiūra reikalauja išskirtinio dėmesio. Juk tokios problemos kaip pleiskanos vaikams gali atsirasti po netinkamos vaikų kosmetikos naudojimo.

Šis šampūnas vaikams yra pagamintas iš natūralių ingredientų ir leidžia jums džiaugtis švelniu saldžios vanilės ir avižų kvapo maudynių laiku. BioB Baby šampūnas padės kūdikio plaukams tapti lengvai iššukuojamiems ir švelniems it šilkas. Puikiai tinka kasdieninei vaikų ir naujagimių galvos odos ir plaukų priežiūrai. Dėl sudėtyje esančių natūralių ingredientų šis šampūnas kūdikiams puikiai tinka alergišką odą turintiems vaikams. Su BioB Baby kūdikio priežiūra tampa dar paprastesnė. Pavyzdžiui, pleiskanos vaikams gali atsirasti dėl skirtingų priežasčių, tačiau pažadame, jog su šiuo šampūnu jos išnyks. Kodėl? BioB Baby šampūnas vaikams puikiai drėkina galvos odą ir subalansuoja jos mikrobiomą prebiotikų pagalba.

Tai – ypatinga vaikų kosmetika, nes natūralūs prebiotikai padeda atkurti reikiamą kūdikio odos pH lygį ir pozityviai veikia itin sausą ir jautrią galvos odą. Gali palengvinti “lopšio kepurės” būklę. Aloe vera ekstraktas padeda nuraminti sausą, sudirgintą odą ir gali paskatinti plaukų augimą bei suteikti papildomo žvilgesio. Pleiskanos vaikams išnyks jau po pirmojo buteliuko naudojimo. Su BioB Baby šampūnu vaikams jūs leidžiate vaiko galvos odai gyti pačiai savaime.


Kodėl jis ypatingas?
• Švelnūs ir lengvai šukuojami plaukai

• Ramina niežtinčią ir sudirgusią galvos odą

• Odoje esantys įtrūkimai gija greičiau

• Subalansuotas odos mikrobiomas

• Natūraliai stipresnė imuninė sistema

• Tinkamas ankstukams, naujagimiams ir vyresniems vaikams

• 99% natūraliai išgaunamų ingredientų

• Sudėtyje NĖRA parabenų, silikonų ir mineralinių aliejų

• Veganiška formulė

• Tvari ir nepralaidi pakuotė

Sudėtis
Naturally-derived and completely harmless ingredients with complex names
Aqua (Water), *Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, *Cocamidopropyl Betaine, *Disodium Cocoamphodiacetate, Inulin (Prebiotic sugar), **Sodium Chloride,
Glycerin (Plant-based), Panthenol (Vitamin B5), *Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis (Aloe Vera)
Leaf Juice, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (Derived from guar beans), Beta-Glucan (Oat), Parfum (Fragrance), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic sugar), Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (Derived from water), Benzyl Alcohol, Citric Acid (Plant-based), **Dehydroacetic Acid, **Sodium Benzoate, **Potassium Sorbate, Levulinic Acid (Corn extract), **Sodium Levulinate, Benzyl Salicylate (Plant-based).

*Compound naturally-derived from coconut
**Naturally-derived salt

Rekomenduojamos prekės