DSM veido kremas nuo raukšlių su mineralais, 50 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

DSM veido kremas nuo raukšlių su mineralais, 50 ml

Prekės kodas: 10000120611
Kosmetika
-30% 10,49 € (su PVM) 14,99 € 8,67 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Veido kremas nuo raukšlių su mineralais 50ml 

Mon Platin veido kremas nuo raukšlių su mineralais, tinka visų tipų odai. Veiksmingas veido kremas nuo raukšlių lygina ne tik mimikos, bet ir giliąsias raukšles, mažina naujų raukšlių atsiradimą. Kremas maitina ir intensyviai drėkina. Veiksmingų antioksidantų kompleksas padeda sumažinti laisvųjų radikalų kiekį odos sluoksniuose. Sudėtyje yra nakvišų aliejaus, dumblių, sorų ir avižų ekstraktų, fosfolipidų ir lectino.  

Naudojimas: kremą naudoti anksti ryte arba vakare, prieš tai nuvalius odą su DSM veido valikliu. Švelniai įmasažuoti kremą sukamaisiais judesiais kol pilnai įsigers. 

Įspėjimas: nenaudoti alergiškiems kuriam nors ingredientui. Naudoti tik pagal paskirtį ir laikantis naudojimo instrukcijų. Laikyti atokiau nuo vaikų. Nepraryti. Vengti kontakto su akimis. Jei pateko į akis, gerai nuplauti vandeniu. 

Ingredients: Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Cetyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin,Glyceryl Stearate, PEG-40 Stearate, Stearic acid, Palmitic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Sodium benzoate, EDTA, Sorbitan Tristearate, Fragrance (Parfum), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Allantoin, Sorbitol, Urea, Lactic Acid, Imidazolidinyl urea, Oenothera Biennis (Evening primrose) Oil,  Sodium Lactate, Phosphoric Acid. 

Geriausia naudoti iki datos, nurodytos ant produkto pakuotės. 

Atidarius sunaudoti per 9 mėn. 

Gamintojas: A.Meshi Cosmetic Industries Ltd 

Kilmės šalis: Izraelis 

Atstovas Lietuvoje: UAB PLATINEX, Fabijoniškių g. 5C-1022, Vilnius

Atsakingas asmuo EU: COSMETRADE, S.L., Avda Sudafrica, 110, 11408 Jerez de la Frontera, Spain. 

Rekomenduojamos prekės