JOIK lengvos tekstūros, intensyviai drėkinantis paakių kremas LIGHT EYE CONTOUR CREAM, 15 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

JOIK lengvos tekstūros, intensyviai drėkinantis paakių kremas LIGHT EYE CONTOUR CREAM, 15 ml

Prekės kodas: 10000269071
Kosmetika
-20% 17,52 € (su PVM) 21,90 € 14,48 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

JOIK Lengvos tekstūros, intensyviai drėkinantis paakių kremas „Light Eye Contour Cream”

Dydis: 15 ml

Odos tipui: sausai odai, normaliai odai, jautriai odai, visiems odos tipams

Lengvas, bet giliai drėkinantis kremas specialiai sukurtas jautriai akių odos priežiūrai. Akių kontūro sritis atrodo glotnesnė, švelnesnė ir labiau sudrėkinta dėl ko tampa mažiau pastebimos smulkios raukšlelės aplink akis.

Unikalus augalinės kilmės odai identiškas drėkinamasis kompleksas tarsi magnetas prisitvirtina prie odos paviršiaus ir gilesnių odos sluoksnių, sulaiko drėgmę ir sustiprina natūralią odos apsaugą, kad ji toliau nesausėtų ir netaptų dehidratuota. Kremas ne tik intensyviai drėkina, bet tuo pačiu ir giliai maitina odą, apsaugo nuo drėgmės praradimo, padeda išlaikyti odą elastingą, glotnią, skaisčią ir spindinčią.

Sudėtis praturtinta alyvuogių skvalenu, jis yra vienas iš pagrindinių riebalų ir hidrolipidinės plėvelės sudedamųjų dalių, ekologiškais argano ir makadamijų aliejais, bei ekologiškais saldymedžio, agurkų, obuolių ir rugiagėlių ekstraktais

Tinka visų tipų odai.

Lengvas akių kontūro kremas yra be kvapo.

 

Ingredientai

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Squalane, Glycerin, Alcohol, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Propanediol Dicaprylate, Sucrose Stearate, Polyglyceryl-4 Cocoate, Glyceryl Stearate Citrate, Saccharide Isomerate, Sodium Levulinate, Cetyl Alcohol, Bentonite, Sodium Anisate, Tocopherol, Sodium Ricinoleate, Sodium PCA, Glyceryl Caprylate, Dipotassium Glycyrrhizinate, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycyrrhiza Glabra Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract*, Cucumis Sativus Fruit Extract*, Pyrus Malus Fruit Extract*, Sodium Citrate Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate

* ingredient from organic farming

 

Naudojimas:

Užtepkite nedidelį kiekį ant akių srities. Tinka naudoti ryte ir vakare.

Rekomenduojamos prekės