CHOLO
Žolelių arbata
Kepenims / Virškinimo sistemai
20 vnt. po 1,5 g
Kiaulpienių žolė
Trilapių pupalaiškių lapai
Juodųjų pipirų vaisiai
Su cholinu
Artišokas, kiaulpienė, juodųjų pipirų vaisiai, cholinas gali padėti palaikyti normalią kepenų funkciją.
Artišokas, kiaulpienė, kmynų vaisiai, melisa, pipirmėtė, juodųjų pipirų vaisiai, trilapis pupalaiškis gali padėti palaikyti normalią virškinimo sistemos funkciją.
Sudedamosios dalys: kiaulpienių (Taraxacum officinale) žolė, kmynų (Carum carvi) vaisiai, melisų (Melissa officinalis) lapai, pipirmėčių ( Mentha piperita) lapai, artišokų (Cynara csolymus) lapai, cholino L- bitartratas, trilapių pupalaiškių (Menyanthes trifoliate) lapai, juodųjų pipirų ( Piper nigrum) vaisiai.
3 pakeliuose (4,5 gramuose) yra | *RMV | |
Kiaulpienių žolė | 0,9 g | - |
Kmynų vaisiai | 0,9 g | - |
Melisų lapai | 0,9 g | - |
Pipirmėčių lapai | 0,9 g | - |
Artišokų lapai | 0,45 g | - |
Trilapių pupalaiškių lapai | 220,5 mg | - |
Cholinas | 92,25 mg | - |
Juodųjų pipirų vaisiai | 4,5 mg | - |
100ml paruoštos arbatos/ 100 ml prepared tea | Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos/ 600 ml prepared tea daily intake | |
Energinė vertė/ energy value | 6 kJ/1 kcal | 38 kJ/9 kcal |
Riebalai/ fat | <0,1g | <0,1g |
Iš kurių/ of which: | ||
|
<0,1g | <0,1g |
Angliavandeniai/ carbohydrates | 0,37g | 2,22g |
Iš kurių/ of which: | ||
|
<0,5g | <0,5g |
Baltymai/ proteins | <0,1g | <0,1g |
Druska/salt | 0,0019g | 0,0114g |
Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 pakelį (1,5 g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 min., nuspauskite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną, pusę valandos prieš valgį.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Grynasis kiekis: 30 g (20 vnt.)
PAP21
Pagaminta pagal UAB ACORUS CALAMUS užsakymą Švenčionių vaistažolių fabrike.
UAB „Acorus Calamus“
Adutiškio g. 3, LT-18110 Švenčionys, Lietuva
Tel.: +370 618 17605
CHOLO
Žolelių arbata
Kepenims / Virškinimo sistemai
20 vnt. po 1,5 g
Kiaulpienių žolė
Trilapių pupalaiškių lapai
Juodųjų pipirų vaisiai
Su cholinu
Artišokas, kiaulpienė, juodųjų pipirų vaisiai, cholinas gali padėti palaikyti normalią kepenų funkciją.
Artišokas, kiaulpienė, kmynų vaisiai, melisa, pipirmėtė, juodųjų pipirų vaisiai, trilapis pupalaiškis gali padėti palaikyti normalią virškinimo sistemos funkciją.
Sudedamosios dalys: kiaulpienių (Taraxacum officinale) žolė, kmynų (Carum carvi) vaisiai, melisų (Melissa officinalis) lapai, pipirmėčių ( Mentha piperita) lapai, artišokų (Cynara csolymus) lapai, cholino L- bitartratas, trilapių pupalaiškių (Menyanthes trifoliate) lapai, juodųjų pipirų ( Piper nigrum) vaisiai.
3 pakeliuose (4,5 gramuose) yra | *RMV | |
Kiaulpienių žolė | 0,9 g | - |
Kmynų vaisiai | 0,9 g | - |
Melisų lapai | 0,9 g | - |
Pipirmėčių lapai | 0,9 g | - |
Artišokų lapai | 0,45 g | - |
Trilapių pupalaiškių lapai | 220,5 mg | - |
Cholinas | 92,25 mg | - |
Juodųjų pipirų vaisiai | 4,5 mg | - |
100ml paruoštos arbatos/ 100 ml prepared tea | Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos/ 600 ml prepared tea daily intake | |
Energinė vertė/ energy value | 6 kJ/1 kcal | 38 kJ/9 kcal |
Riebalai/ fat | <0,1g | <0,1g |
Iš kurių/ of which: | ||
|
<0,1g | <0,1g |
Angliavandeniai/ carbohydrates | 0,37g | 2,22g |
Iš kurių/ of which: | ||
|
<0,5g | <0,5g |
Baltymai/ proteins | <0,1g | <0,1g |
Druska/salt | 0,0019g | 0,0114g |
Paruošimo ir vartojimo būdas: 1 pakelį (1,5 g) arbatos užpilkite 200 ml verdančio vandens ir uždenkite. Palaikykite 10 min., nuspauskite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną, pusę valandos prieš valgį.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims.
Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
Grynasis kiekis: 30 g (20 vnt.)
PAP21
Pagaminta pagal UAB ACORUS CALAMUS užsakymą Švenčionių vaistažolių fabrike.
UAB „Acorus Calamus“
Adutiškio g. 3, LT-18110 Švenčionys, Lietuva
Tel.: +370 618 17605