SMARTHIT IV Lactoferrin, 100 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Antram -50%

SMARTHIT IV Lactoferrin, 100 ml

Prekės kodas: 10000264849
Maisto papildas
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

-50% antram tokiam pačiam maisto papildui

Pasiūlymas galioja 2024.03.01-2024.03.31. 

24,69 € (su PVM) 20,40 € (be mok.)
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

LAKTOFERINAS yra natūraliai organizme aptinkamas geležį surišantis glikoproteinas.  
Laktoferinas sudarytas iš maždaug 700 amino rūgščių, o jo molekulinė masė ~78-80 kDa. Daugiausia šio baltymo randama žinduolių piene, ypač priešpienyje. Šis baltymas dar aptinkamas ašarose, seilėse, sąnarių skystyje, taip pat šiek tiek laktoferino išskiria kraujo ląstelės neutrofilai. Kraujo serume paprastai yra tik labai nedidelė laktoferino koncentracija.

Kuo ypatinga mikrokapsuliuota laktoferino forma? 
Tai efektyvaus pasisavinimo technologijos Miosol® būdu sukurtos laktoferino mikrokapsulės, kurios užtikrina gerą laktoferino pasisavinimą ir stabilumą. Mikrokapsulių apvalkalas sudarytas iš fosfolipidų, ląstelių sienelėms giminingo komponento, dėl to yra ląstelių atpažįstamas ir lengvai patenka į jų vidų. Mikrokapsulių dydis yra mažesnis už ląstelės, todėl nereikalingas papildomas smulkinimas.
 

Sudedamosios dalys: vanduo, stabilizatorius – ksilitolis, emulsiklis – sojų lecitinas (fosfolipidai), etanolis (4 %), drėgmę išlaikanti medžiaga – glicerolis, laktoferinas (sudėtyje yra pieno baltymų), konservantas - kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga – citrinų rūgštis.

Maistinė medžiaga 5 ml
Laktoferinas 71,25 mg

Rekomenduojamos prekės