NOVEXPERT šveičiamasis, naktinis veido losjonas normaliai, riebiai ir mišriai odai TRIO - ZINC,  115 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Išparduota, laukiame papildymo

NOVEXPERT šveičiamasis, naktinis veido losjonas normaliai, riebiai ir mišriai odai TRIO - ZINC, 115 ml

Prekės kodas: 10000238512
Kosmetika

Perkant 2 NOVEXPERT produktus, DOVANA - NOVEXPERT serumas su hialurono rūgštimi, 10 ml

Pasiūlymas galioja 2024.03.01 - 2024.03.31. Dovanų kiekis ribotas.

-50% 12,84 € (su PVM) 25,67 € 10,61 € (be mok.)
block Išparduota
  • Vaistininko konsultacija ir užsakymų priėmimas telefonu 8 697 03000 (I-V 8:00-18:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

Šveičiamasis naktinis losjonas NOVEXPERT normaliai, mišriai ir riebiai odai Trio-zinc, 115ml
Novexpert tai keturių mokslininkų/gydytojų sukurti kosmeceutikos produktai Jūsų grožiui ir sveikatai!
Produktas sukurtas Prancūzijos mokslininkų ir gydytojų, kurie specializuojasi odos senėjimo srityje. Visi Novexpert produktai tinka ir moterims, ir vyrams.
NOVEXPERT Trio-zinc priemonės specialiai sukurtos ir tinka ne tik jaunimui, bet ir suaugusiems, kurių oda linkusi į bėrimus. Dvi linijos, apjungtos į vieną - probleminės odos ir nuo senėjimo (du viename).
Šveičiamasis naktinis losjonas tinka į nelygumus ir bėrimus linkusiai odai. Valomasis, lyginamasis losjonas su efektu nuo senėjimo.
Šveičiamasis naktinis losjonas Trio-zinc tai trys viename:
  1. Švytėjimas - mažina odos nelygumus ir dėmes.
  2. Valymas - visiškai slopina C.acnes.
  3. Prieš senėjimą - mažina odos kolageno praradimą.
Maksimalų šveičiamojo losjono efektyvumą užtikrina naujos kartos itin švelnios vaisių rūgštys PHA (gliukonolaktonas).
Nesausina ir nedirgina odos.
Priemonę galima naudoti ne tik veido odai, bet ir kitoms problematiškoms kūno vietoms, pavyzdžiui, nugaros odai, kuri linkusi į bėrimus. Priemonė taip pat puikiai tinka vyrams, kuriems po skutimosi ant kaklo atsiranda smulkių spuogelių (folikulitas) ar moterims po kojų skutimosi.
Tinka net ir jautriai odai. Tinka nėščioms ir maitinančioms moterims.
 
Naudojimas: Naudokite tik naktį. Nuvalę odą palaukite 5-10 minučių, tuomet tepkite losjoną medvilniniu vatos lapeliu. Losjonas nepadaro odos jautresne, nealergizuoja ir sudėtyje neturi alfa hidroksi rūgščių. Trio-Zink losjoną nėra pavojinga naudoti būnant saulėje. Vienintelė rizika – oda gali būti sudirginta. 
Naudojimo dažnumas: Kas antrą vakarą kai intensyvi priežiūra trunka 2-3 mėnesius. Pradėjus naudoti priemonę, kartais gali padaugėti spuogelių (iki 3 savaičių), tai požymis, kad vyksta giluminis odos valymasis. Nenutraukite priemonės naudojimo.
Atsargumo priemonės: Venkite kontakto su akimis bei srities aplink jas. Jei priemonės patektų į akis, gausiai praplaukite vandeniu. Kai kuriais atvejais gali būti jaučiamas lipnumas ant odos. Taip yra todėl, kad priemonėje nėra alkoholio ir silikonų. Taip pat, kai kuriais atvejais gali būti jaučiamas nestiprus dilginimas. Tai normalu ir vyksta dėl veikliųjų medžiagų šveičiamojo poveikio. Jei dilginimas nepraeina arba yra stiprus, nuplaukite vandeniu. Rekomenduojama losjoną naudoti tik vakarais. Venkite ilgesnio losjono naudojimo, kai daugiau laiko leidžiate saulėje (vasarą, per atostogas). Geriausias laikotarpis naudoti losjoną yra ankstyvas pavasaris ir ankstyvas ruduo.

Garantuojamas 0% konservantų. Išbandytas dermatologų. 100% hipoalerginė. Biologiškai skaidi kosmetika.
Sudėtis: Aqua (Water)°, Gluconolactone°, Sodium Citrate°, Glycerin°, Butylene Glycol°, Lactobacillus Ferment°, Parfum (Fragrance)°, Citric Acid°, Caprylyl/Capryl Glucoside°, Sodium Hyaluronate°, Zinc Gluconate°, Zinc PCA°, Zinc Lactate°, Schizandra Sphenanthera Fruit Extract°, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine°, Maltodextrin°, Polyglyceryl-10 Isostearate°, Pancratium Maritimum Extract°
° 100% ingredientų yra natūralios kilmės
 

Rekomenduojamos prekės