Acorus Balance Immuno Fiber milteliai, 180 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Acorus Balance Immuno Fiber milteliai, 180 g

Maisto papildas
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
−40% 6,47 € (su PVM) 10,79 € 5,35 € (be mok.)
  • Klauskite vaistininko 8 697 03000 (I-V 8:00-17:00)
  • Nemokamas pristatymas į artimiausią vaistinę 
  • Internetinės vaistinės prekių kainos gali skirtis nuo prekių kainų vaistinėse. Realios prekės išvaizda gali skirtis nuo esančios nuotraukoje.

Aprašymas

IMMUNO FIBER
 
 
Cinkas / Magnis / Kinrožė / Trūkažolių šaknys
 
Imunitetui
Nervų sistemai
Kepenų veiklai
 
 
Maisto papildas
 
Skaidulinių medžiagų šaltinis
 
180 g miltelių
 
 
 
Cinkas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, maistinių makromedžiagų apykaitą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaizdos.
Magnis padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, išlaikyti elektrolitų pusiausvyrą.
Kinrožė gali padėti palaikyti normalią energijos apykaitą, padėti mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
Trūkažolių šaknys gali padėti palaikyti normalią kepenų veiklą.
 
Sudedamosios dalys: plačiųjų akacijų (Acacia Seyal) sakų ir fruktooligosacharidų milteliai Floracia™, kanapinių aviečių (Rubus suavissimus) lapai, jamaikinių kinrožių (Hibiscus sabdariffa) žiedai, juodųjų serbentų (Ribes nigrum) vaisių sulčių milteliai, citrinų rūgšties magnio druska, paprastųjų trūkažolių (Cichorium intybum) neskrudintos šaknys, raudonųjų burokėlių (Beta vulgaris) šaknys, inulinas, daržinių špinatų (Spinacia oleracea) lapai, paprastųjų pankolių (Foeniculum vulgare) vaisiai, paprastųjų kviečių (Triticum vulgare) želmenys (ūgliai), cinko citratas.
 
Maistinės medžiagos 2 arbatiniuose šaukšteliuose
- 9 gramuose
*RMV
Plačiųjų akacijų sakų ir fruktooligosacharidų milteliai (Floracia TM ) 4,77 g
  •  
Kanapinių aviečių lapai 0,63 g
  •  
Jamaikinių kinrožių žiedai 0,54 g
  •  
Juodųjų serbentų vaisių sulčių milteliai 0,54 g
  •  
Paprastųjų trūkažolių šaknys 0,45 g
  •  
Raudonųjų burokėlių šaknys 0,45 g
  •  
Inulinas 0,35 g
  •  
Daržinių špinatų lapai 0,27 g
  •  
Paprastųjų pankolių vaisiai 0,27 g
  •  
Paprastųjų kviečių želmenys (ūgliai) 0,14 g
  •  
Magnis 84 mg 23 %
Cinkas 18 mg 180 %
* RMV – referencinė maistinė vertė;
** KSV – kolonijas sudarantys vienetai.
 
Energinė vertė: 100 g
1195 kJ / 285,7 kcal
2 arbat. š. (9 g)
107,6 kJ/25,7 kcal
Riebalai 0,40 g 0,04 g
                    - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,14 g 0,01 g
Angliavandeniai 84,70 g 7,62 g
- iš kurių cukrų 46,40 g 4,18 g
Skaidulinės medžiagos 36,90 g 3,32 g
Baltymai 4,20 g 0,38 g
Druska 0,45 g 0,04 g
Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.
 
Vartojimo instrukcija: 1 arbatinį šaukštelį (apie 4,5 g) užpilkite 100-200 ml vandens (šalto arba šilto, bet ne verdančio), išmaišykite. Iš karto išgerkite, kol sudedamosios dalys nenusėdo. Vartokite 2 kartus per dieną, 15–20 min. prieš valgį.
 
Nevartoti esant rijimo sutrikimams.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems produkto sudedamosioms dalims.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos normos.
Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti sausoje ir vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
 
Partija:
Geriausias iki: (pabaigos)
 
Grynasis kiekis: 180 g (milteliai)

 
Pakuotės ženkliukas:
 
 
 
 
Gamintojas:
UAB „Acorus Calamus“
Adutiškio g. 3, LT-18110 Švenčionys, Lietuva
Tel.: +370 618 17605
www.acorusbalance.lt
 
 
BAR kodas: 4770161102412
 

IMMUNO FIBER su bakterijomis 180 g
Maisto papildas
Skaidulinių medžiagų šaltinis
180 g miltelių
 
Cinkas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą, padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaizdos, padeda palaikyti normalią maistinių makromedžiagų apykaitą.
Magnis padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, padeda išlaikyti elektrolitų pusiausvyrą, padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą.
Kinrožė gali padėti palaikyti normalią energijos apykaitą, padėti mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį.
Trūkažolių šaknys gali padėti palaikyti normalią kepenų veiklą.
Cinkas ir magnis atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.
 
Sudedamosios dalys: plačiųjų akacijų (Acacia Seyal) sakų ir fruktooligosacharidų milteliai Floracia™, kanapinių aviečių (Rubus suavissimus) lapai, jamaikinių kinrožių (Hibiscus sabdariffa) žiedai, juodųjų serbentų (Ribes nigrum) vaisių sulčių milteliai, citrinų rūgšties magnio druska, paprastųjų trūkažolių (Cichorium intybum) neskrudintos šaknys, raudonųjų burokėlių (Beta vulgaris) šaknys, inulinas, daržinių špinatų (Spinacia oleracea) lapai, paprastųjų pankolių (Foeniculum vulgare) vaisiai, paprastųjų kviečių (Triticum vulgare) želmenys (ūgliai), cinko citratas, sporinės bakterijos Bacillus coagulans (Lactospore®).
 

Maistinės medžiagos 2 arbatiniuose šaukšteliuose
- 9 gramuose
*RMV
Plačiųjų akacijų sakų ir fruktooligosacharidų milteliai (Floracia TM ) 4,77 g
  •  
Kanapinių aviečių lapai 0,63 g
  •  
Jamaikinių kinrožių žiedai 0,54 g
  •  
Juodųjų serbentų vaisių sulčių milteliai 0,54 g
  •  
Paprastųjų trūkažolių šaknys 0,45 g
  •  
Raudonųjų burokėlių šaknys 0,45 g
  •  
Inulinas 0,35 g
  •  
Daržinių špinatų lapai 0,27 g
  •  
Paprastųjų pankolių vaisiai 0,27 g
  •  
Paprastųjų kviečių želmenys (ūgliai) 0,14 g
  •  
Magnis 84 mg 23 %
Cinkas 18 mg 180 %
Sporinės bakterijos Bacillus coagulans (Lactospore®) 1x109 KSV**
  •  
* RMV – referencinė maistinė vertė;
** KSV – kolonijas sudarantys vienetai.
 
Energinė vertė: 100 g
1195 kJ / 285,7 kcal
2 arbat. š. (9 g)
107,6 kJ/25,7 kcal
Riebalai 0,40 g 0,04 g
                    - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,14 g 0,01 g
Angliavandeniai 84,70 g 7,62 g
- iš kurių cukrų 46,40 g 4,18 g
Skaidulinės medžiagos 36,90 g 3,32 g
Baltymai 4,20 g 0,38 g
Druska 0,45 g 0,04 g

Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.
 
Vartojimo instrukcija: 1 arbatinį šaukštelį (apie 4,5 g) užpilkite 100-200 ml vandens (šalto arba šilto, bet ne verdančio), išmaišykite. Iš karto išgerkite, kol sudedamosios dalys nenusėdo. Vartokite 2 kartus per dieną, 15–20 min. prieš valgį.
 
Nevartoti esant rijimo sutrikimams.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.
Nevartoti asmenims, jautriems produkto sudedamosioms dalims.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos normos.
Neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Laikyti sausoje ir vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.