Į darbingą rudens ritmą grįžkite aštriu protu

2019-09-06
Į darbingą rudens ritmą grįžkite aštriu protu

Po vasaros atostogų ne taip paprasta greitai sugrįžti į darbų ir mokslų režimą. Rudenį mus pasiekia daugiau informacijos ir smegenims gali būti sudėtinga staiga prisitaikyti prie didesnio jos kiekio ir pagreitėjusio gyvenimo tempo.

„Camelia“ vaistinė rekomenduoja pasirūpinti savo smegenų veiklai reikalingais vitaminais ir mineralais. Jei smegenys negauna pakankamai reikalingų medžiagų, tampa sunkiau susikoncentruoti, didėja depresijos ir kitų ligų rizika.

Tam, kad mąstymas išliktų aštrus ir smegenys lengviau prisitaikytų prie pasikeitusio tempo, rekomenduojama apsirūpinti aminorūgštimis, omega rūgštimis, B grupės vitaminais, A ir E vitaminais. Svarbu į savo mitybą įtraukti daugiau riešutų, žuvies, pilno grūdo produktų.

Subalansavus savo gyvenimo ritmą ir mitybą, pastiprinkite gyvenimo kokybę vitaminų papildais, kuriuose gausu reikiamų sudedamųjų komponentų. Pavyzdžiui, ieškokite žuvų taukų, kurių gamyboje naudojami aukščiausios kokybės žuvų taukai.

Vaistinėje taip pat gausu vitaminų, kurie užtikrina gerą vitamino pasisavinimą, todėl tinkami esant pakitusiam skrandžio rūgštingumui. Renkantis vitaminus, gerinančius atmintį, sudėčiai svarbus ginkmedžio lapų ekstraktas, arbatmedis ar graikinio riešutmedžio ekstraktas.

Kitos naujienos

other