Kada pradėti naudoti senėjimą stabdančias kosmetikos priemones?

2020-12-21
Kada pradėti naudoti senėjimą stabdančias kosmetikos priemones?

Oda – pirmasis dalykas, išduodantis mūsų amžių. Todėl natūralu, kad daugelis moterų siekia, kad ji atrodytų kuo lygesnė ir spindėtų. Specialistų teigimu, veiksmingiausias būdas išlaikyti odą jaunatviška – tinkamų odos tipui ir amžiui kosmetikos priemonių pasirinkimas bei prevencija.

 

Kas vyksta senėjimo metu?

 

„Camelia“ konsultantė Agnė Sukackienė pasakoja, kad senėjimo metu odoje ląstelių atsinaujinimas vyksta daug lėčiau, sulėtėja audinių regeneracija. Todėl oda tampa nebe tokia gyvybinga ir skaisti, atsiranda pirmosios raukšlės ir pigmentas. „Jauną odą užtenka tik drėkinti, bet vyresnei odai reikėtų naudoti intensyvesnius produktus su didesniu kiekiu veikliųjų medžiagų. Rinkitės kosmetiką, kuri turi antioksidantų, kolageno, hialurono rūgšties, arganų aliejaus, kad nesusidarytų raukšlės, oda būtų graži, gyvybinga ir nehidratuoda“, – teigia A. Sukackienė.

 

 

Konsultantė priduria, kad „Camelia“ vaistinėse viena populiariausių iš parduodamų senėjimą stabdančių priemonių – „Bio Innovation“ kremas su antioksidantais. Ši priemonė prekyboje yra vos kelerius metus, bet jau sulaukė klienčių pasitikėjimo.

 

 

Ieškančioms veiksmingos kosmetikos už prieinamą kainą

 

Klientė Marija Trainienė „Bio Innovation“ linijos produktus atrado, kai nėštumo metu naudojamos priemonės nebetiko: „Kai laukiausi, pradėjau ieškoti kito kremo, nes naudotų produktų savybės pradėjo nebetikti. Tuomet išbandžiau „Bio Innovation“ senėjimą stabdantį kremą su atioksidantais ir naudoju iki dabar. Net ir po gimdymo pastebėjau, kad man šios linijos produktai „prilipo“, todėl keisti nesinorėjo. Be to, priemonių kaina labai prieinama.“

 

Pasak M. Trainienės, ji „Bio Innovation“ gaminius naudoja kompleksiškai, kaip ir rekomenduoja gamintojas – renkasi patempiamąjį ir paakių serumus, dieninį kremą bei senėjimą stabdantį kremą su antioksidantais. Klientės teigimu, produktai yra malonaus kvapo, neerzina, konsistencija švelni, glotniai pasidengia ant odos.

 

„Tiek nėštumo metu, tiek jau susilaukus vaikelio, ne paslaptis, kad miego kokybė yra prasta, vyksta hormonų svyravimai. Šie dalykai palieka pėdsakus ant veido odos: paakiai pilkesni, vietomis sausa, vietomis mišri oda, pabėrimai. Man buvo ir yra labai svarbu, kad šie gaminiai greitai pagerina odos būklę, pašalina nuovargio pėdsakus, kremas minkština, drėkina bei gaivina, jaunina ir ramina veido odą, – pasakoja klientė M. Trainienė.

 

– Kremas atitiko visus mano lūkesčius: ekologiška sudėtis, greitas poveikis ir priimtina kaina. Todėl drąsiai  galėčiau rekomenduoti draugei.“

 

Kremo veikliosios medžiagos

 

„Camelia“ konsultatė A. Sukackienė atkreipia dėmesį, kad antioksidantai, esantys „Bio Innovation“ kremo sudėtyje, ypač naudingi: „Laisvieji radikalai yra esminė odos senėjimo priežastis, o antioksidantai – vitaminai, mineralai ir kitos maistinės medžiagos – apsaugo žmogaus organizmą nuo jų poveikio. Priemonės su šia veikliąja medžiaga padeda išvengti ląstelių oksidacijos ir išlaikyti odos elastingumą. Vitaminai C, E natūraliai skatina kolageno gamybą ir sulaiko jį odoje.“

 

„Bio Innovation“ linijos produktų sudėtis yra natūrali, kosmetika pagaminta Prancūzijoje ir turi ECOCERT sertifikatą. „Senėjimą stabdantį kremą su antioksidantais sudaro daug veiksmingų sudedamųjų dalių. Štai rožių žiedų ekstraktas – švelnina ir apsaugo odą nuo raukšlių. Apelsinų žievių vanduo – drėkina, ramina, minkština, padeda išvengti pigmento atsiradimo. Arganų riešutų aliejus drėkina, gaivina, lygina odą, jame yra vitamino E. Taukmedžio sviestas regeneruoja audinius. Aviečių ekstraktas pasižymi antioksidaciniu ir regeneraciniu poveikiu, nes jame yra vitamino C. Taip pat į sudėtį įeina planktono ekstraktas, kuriame yra aukso. Jis stabdo senėjimą, turi antioksidacinių savybių – saugo nuo agresyvaus aplinkos poveikio“, – teigia konsultantė A. Sukackienė.

 

Kada pradėti rūpintis senėjimą stabdančia kosmetika?

 

Kiekvieno žmogaus senėjimo procesas yra labai skirtingas, todėl kosmetikos priemones rinktis reikėtų ne tik pagal amžių, bet ir savo odos būklę. „Kompanijos, kurios gamina kremus vyresnėms moterims, dabar nebeskirsto savo produktų pagal amžių. Kiekviena oda yra skirtinga ir senėjimo procesas priklauso nuo daugybės dalykų: genetikos, sveikos mitybos, miego, streso, žalingų įpročių turėjimo. Ne ką mažiau svarbūs tinkami veido priežiūros įpročiai, nes odą neigiamai veikia tiek dekoratyvinės kosmetikos likučiai, tiek naudojamos netinkamos priemonės, – pastebi A. Sukackienė.

 

– Įprastai senėjimą stabdančiomis priemonėmis reikėtų pradėti rūpintis nuo 25 metų. Tačiau visuomet svarbiausia atsižvelgti į savo odos būklę. Juk kartais 25 metų žmogaus odos būklė gali būti blogesnė nei 35 metų žmogaus.“

 

„Bio Innovation“ kosmetikos ieškokite „Camelia“ vaistinėse arba camelia.lt.

 

Kitos naujienos

other