Šiuo metu dažnas nori sumažinti savo išlaidas ir ieško būdų, kurie padėtų sutaupyti. Galimybę tai padaryti visiems savo klientams daugelį metų užtikrina „Camelia“ vaistinių tinklas – tai patvirtina ir visuomenės nuomonės tyrimai.

Reprezentatyvūs visuomenės nuomonės tyrimai rodo, kad svarbiausi aspektai, į kuriuos atsižvelgiama renkantis vaistinę – geriausios nuolaidos ir akcijos, mažiausios kainos bei patogi jos lokacija. Remiantis šalies gyventojų nuomone, dvejose iš šių sričių „Camelia“ vaistinių tinklas pirmauja ne vienerius metus.

Nuolaidos kiekvienam ir plačiam asortimentui

„Camelia“ vaistinių tinklas prekių asortimentą formuoja taip, kad jis atlieptų įvairaus amžius grupių klientų poreikius, tad vaistinėse galima rasti ne tik gausų receptinių ir nereceptinių vaistų pasirinkimą, bet ir medicinos, higienos prekes, dekoratyvinę, veido ir kūno priežiūros kosmetiką, maisto papildus ir daugelį kitų prekių.

Apsiperkant „Camelia“ vaistinėse „Laimės valandų“ metu kiekvienas gali sutaupyti papildomai, nes su „Mažų kainų“ kortele nuolaidos taikomos toms prekėms, kurioms negalioja kitos akcijos, nuolaidos ar pasiūlymai. Kiekvieną dieną nuo 16:00 iki 18:00 valandos „Camelia“ vaistinėse taikoma iki 10 proc. nuolaida vaistams, 30 proc. – maisto papildams, 20 proc. – kosmetikai ir iki 10 proc. – kitam asortimentui.

Norėdama palengvinti senjorų finansinę naštą, „Camelia“ nuolaidas jiems taiko visada. Tai reiškia, kad pateikus „Mažų kainų“ kortelę su senjoro žyma, vaistinėje bet kuriuo metu taikomos šios nuolaidos: iki 20 proc. vaistams, 30 proc.  – maisto papildams, 25 proc. – kosmetikai ir iki 20 proc. kitam asortimentui. Šis pasiūlymas galioja nuo pirmos prekės, t.y. nepriklausomai nuo to, kiek prekių senjoras įsigyja.

Siekdama žmonėms su negalia pasiūlyti kuo prieinamesnes kainas bei mažinti jų patiriamus finansinius iššūkius, „Camelia“ taip pat vykdo lojalumo programą „Kartu vienas dėl kito“. Tapus jos nariu ir kiekvieno apsipirkimo metu pateikus galiojantį neįgaliojo pažymėjimą, fizinėse vaistinėse taikomos šios nuolaidos: maisto papildams – 30 proc., kosmetikai – 25 proc., vaistams iki 20 proc., o kitam asortimentui iki 20 proc.

Sutaupykite, ruošdamiesi pavasariui

„Camelia“ vaistininkas Rimvydas Blynas sako, kad yra dar vienas būdas sutaupyti – pasiruošti pavasariui iš anksto, namų vaistinėles papildant šiuo metu svarbiausiomis prekėmis.

„Atėjus pavasariui, daugelio organizmas jaučia po žiemos atsiradusį įvairių vitaminų stygių – jį kompensuoti geriausiai padės kokybiškas multivitaminų kompleksas. Tačiau, jeigu nesinori vartoti sudėtinio preparato, galima vitaminus A, C ir D vartoti atskirai. Yra ir kitas pasirinkimas – žuvų taukai, kurių sudėtyje yra riebaluose tirpių vitaminų A, D, E ir K“, – pataria vaistininkas.

Jis priduria, kad pavasarį, kai nutirpsta sniegas ir pakyla dulkės ar po pirmų saulėtų dienų ima sprogti medžių pumpurai bei žydėti augalai, pasireiškia sezoninės alergijos. Dėl šios priežasties namų vaistinėlę iš anksto būtų pravartu papildyti ir nereceptiniais priešalerginiais vaistais.

Komentarai (0)

Komentarų nėra