Susipažinkite su Jurgita ir Ryčiu – „Camelia“ vaizdo klipo herojais

Susipažinkite su Jurgita ir Ryčiu – „Camelia“ vaizdo klipo herojais

 

Jurgita – mergina, kuri džiaugiasi gyvenimu, yra atsipalaidavusi ir visas kilusias problemas ar sunkumus įveikia su šypsena.

Rytis – Jurgitos gyvenimo draugas, kuris aplinkiniams skleidžia pozityvumą ir gerą nuotaiką bei visus iššūkius priima su nusiteikimu juos nugalėti.

Šie vaizdo klipo herojai dalijasi įspūdžiais iš filmavimo aikštelės ir įvardija jo reikšmę šviečiant visuomenę apie žmones su negalia.

„Man labai patiko visas filmavimo procesas, todėl jo metu užplūdo begalinis džiaugsmas, o įspūdžiai – patys geriausi. Esu laiminga, kad „Camelia“ šio klipo herojais pasirinko mus ir suteikė galimybę parodyti visuomenei, kad esame tokie patys kaip kiti – šilti, emocingi, siekiantys savo tikslų, mylintys ir mylimi“, – pasakoja Jurgita.

Merginai pritaria ir Rytis: „Filmavimasis vaizdo klipe man buvo nauja patirtis, tad prieš jį šiek tiek jaudinausi. Tačiau aikštelėje pamatęs skraidančius drugelius labai nudžiugau, jie padėjo atsipalaiduoti ir mėgautis kitų herojų bei kūrybinės grupės draugija. Džiaugiuosi, kad „Camelia“ pasiūlė nusifilmuoti šiame vaizdo klipe, tokiu būdu tapti labiau matomu ir šviesti visuomenę, jog visi jos nariai yra lygūs.“

Gyvenimo džiaugsmą teikiantys užsiėmimai

Jurgita pasakoja, kad labiausiai gyvenime mėgsta susitikti su draugais, klausytis jų istorijų ir pasakoti jiems savąsias. Mergina pripažįsta, kad šie pomėgiai, turbūt, ir paskatino pasirinkti itin mylimą darbą restorane.

„Esu padavėja socialiniame restorane „Pirmas Blynas“, kuriame dirba intelekto negalią turintys žmonės. Man labai patinka bendrauti su restorano klientais, papasakoti jiems apie dienos meniu ir padėti išsirinkti patiekalus. Dažnai nutinka taip, kad pokalbiai prie stalo užsitęsia ir su klientais aptariame dienos įspūdžius ar naujienas“, – sako Jurgita.

Rytis atskleidžia, kad gyvenime daugiausiai džiaugsmo jis patiria darydamas tai, ką labiausiai mėgsta: klausydamasis muzikos, gamindamas maistą ar būdamas su draugais ir artimaisiais.

„Pomėgis gaminti maistą mane paskatino įgyti ir dvigubą specialybę: esu kvalifikuotas virėjas bei konditeris. Šiuo metu ieškau darbo ir tikiu, kad jame galėsiu geriausiai realizuoti savo talentą bei pomėgį ruošti maistą“, – prisipažįsta vaikinas.

Iš pirmo žvilgsnio užsimezgusi draugystė

Teigianti, kad gyvenime svarbiausia yra meilė, o neapsakomą džiaugsmą teikia susitikimai su mylimuoju, Jurgita pasakoja, kaip prasidėjo judviejų draugystė.

„Pirmą kartą Rytį pamačiau vieno socialinio projekto vaizdo skambutyje, kai susitiko mudviejų žvilgsniai. Gyvai jį sutikau tik po kurio laiko, kai dalyvavome klasiokų susitikime – iš karto atpažinome vienas kitą ir pradėjome kalbėtis. Taip ir užsimezgė mūsų draugystė, tačiau pasimatydavome retai. Kai po 5-erių metų susitikome šokiuose, bendras mūsų draugas nusprendė, kad būtume puiki pora ir jam puikiai pavyko įgyvendinti savo idėją: su Ryčiu esame kartu jau 6-erius metus“, – priduria Jurgita.

Daugiau informacijos apie lojalumo programą „Kartu vienas dėl kito“, „Camelia“ vaistinėse ir internetinėje svetainėje www.camelia.lt/kartu.

Nuotraukos autorius: Džiugas Babenskas

Kitos naujienos

other