Labai dažnai vaistinių lankytojai teiraujasi vaistininko, kaip apsisaugoti nuo šiltuoju sezonu užplūstančių uodų, erkių, skruzdžių ir kitų įkyrių vabzdžių? Bei kaip sumažinti nepageidaujamą poveikį po įkandimo? Priemonių yra, tačiau labai svarbu mokėti jas atsirinkti, o dar geriau – pasikonsultuoti su vaistininku, kuris patars, kaip ir kada jas naudoti. Be to, svarbu ir tai, jog visos apsauginės priemonės nuo uodų turi savo galiojimo laiką, todėl jei ketinama naudoti praėjusiais metais pirktas priemones, derėtų patikrinti galiojimo trukmę.

 

„Brand Italia“ purškikliai nuo uodų

Ekologiški ir natūralūs purškikliai - vertingiausių eterinių aliejų ir ekologiškos kilmės sudedamųjų dalių mišiniai. Sudėtyje esančios medžiagos natūraliai apsaugo nuo skraidančių įkyrių vabzdžių. Švelnūs odai, idealiai tinka visai šeimai, saugūs vaikams:

  • natūrali apsauga
  • be parabenų
  • be alkoholio
  • dermatologiškai testuota


„Brand Italia“ apyrankės nuo uodų

Atbaidančios uodus ir vabzdžius apyrankės – pritaikytos tiek vaikams nuo 3 m., tiek suaugusiems. Tai natūralūs produktai su citrinžolių, nimbamedžių, levandų, snapučių eteriniais aliejais. Dėl kvapo, kuriame yra eterinių aliejų, apsaugo nuo visų vabzdžių. Idealiai tinka visiems užsiėmimams atvirame ore. Veikia ilgiau kaip 240 valandų. Atsparios vandeniui. Dermatologiškai testuotos.


„Brand Italia“ rutuliniai pieštukai po vabzdžių įkandimo

100% natūralios sudėties rutuliniai pieštukai po įkandimo tinka ir patiems mažiausiems. Be alkoholio, amoniako ir kitų cheminių kvapiųjų medžiagų. Idealiai tinka nuo: uodų, vorų, musių, gylių, bičių, vapsvų, skruzdžių, medūzų.

Sudėtyje yra natūralių gėlių ir augalų ekstraktų, kurie ramina, sumažina vabzdžio įgėlimo sukeltą niežėjimą. Tinka jautriai odai.